Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Optreden gaat voorlopig niet door, : JustUs

maart 29 @ 15:00 - 17:00

€10

JustUs raakt een gevoelige snaar in Wier

Zondagmiddag 29 maart komt het duo JustUs naar de sfeervolle Ioannis Teatertsjerke.
JustUs bestaat uit pianist Hans Visser en zanger Justus Werle. De muziek van JustUs is een lust voor het oor. Begeleid door veelzijdig pianist Hans Visser zingt Justus Werle een keur aan stemmige Nederlandse, Engelse en Franse ballads en chansons. Het repertoire bestaat uit klassiekers van bijvoorbeeld Ramses Shaffy, Bob Dylan, Elton John, Herman van Veen, Beatles, Boudewijn de Groot, Frans Halsema, Neil Diamond en Bløf. Met hun vertolkingen weten Hans en Justus bij ieder optreden de gevoelige snaar bij hun publiek te raken. Dit doen zij het liefst in een intieme en sfeervolle ambiance, of het nu een koffieconcert betreft of een besloten feest(diner).

Justus Werle trok in de afgelopen jaren de aandacht door zijn muzikale samenwerking met niemand minder dan Liesbeth List, de Grande Dame van het Nederlandse chanson. Dit resulteerde in enkele duetten op zijn dubbel-CD “Let me take you back” en een gezamenlijk fundraisingsconcert op Landgoed Lauswolt voor de Friese Voedselbanken.
Hans Visser heeft in diverse genres, settings en bands zijn sporen verdiend op piano, (Hammond)orgel en keyboards.

Het aardige van hun optredens is bovendien dat in veel gevallen de opbrengst van de CD-verkoop geheel ten goede komt aan de Stichting Samenwerkende Voedselbanken Fryslân.
JustUs.

Kijk ook op de site justusmusic.nl  

Ioannis Teatertsjerke, Lautawei 3a, Wier

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Gegevens

Datum:
maart 29
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10

Locatie

Ioannis Theatertsjerke,
Lautawei 3a,
Wier, Frieslân Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0518 471123
Tsjerke Wier