Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Optreden afgelast : Marjolein Meijers met “Simpel Mooi Bestaan”

maart 15 @ 15:00 - 17:00

€10

Marjolein Meijers ontroert met “Simpel mooi bestaan” in Ioannis Teatertsjerke Wier

De Rotterdamse Brigitte Kaandorp, zo wordt Marjolein Meijers ook wel genoemd. Een komische flapuit die haar publiek ook in het hart weet te raken. Marjolein Meijers maakt muziek en vertelt verhalen, al een leven lang. Zij staat al 43 jaar op de planken! Haar bekendheid kreeg ze vooral met De Berini`s, met optredens samen met Jan Rot en met de soloprogramma’s met haar twee vaste muzikanten, de broers Walter en Onno Kuipers. Marjolein, Walter en Onno maken wereldmuziek, muziek van de Balkan, Ierse muziek en cajun, om maar eens wat te noemen. Met teksten en composities van eigen hand.
“Simpel mooi bestaan” is haar nieuwste programma, het vijfde al weer waarmee Marjolein het land doortrekt na haar tijd met De Berini’s. En iedere keer weer slaagt zij er in de handen op elkaar te krijgen met een combinatie van liedjes en verhalen. In “Simpel mooi bestaan” bevestigt zij maar weer eens haar hoge niveau, met prachtige, komische verhalen. Maar ook met verhalen die de bezoeker ontroeren. Want altijd komen de teksten recht uit haar hart.
Marjolein speelt bas, gitaar en banjo en neemt daarnaast zoals gewoonlijk ook de zang voor haar rekening. Daarbij wordt zij ondersteund door Walter, op viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, en door Onno, die accordeon, trekzak en gitaar bespeelt.

Zondag 15 maart 2020 om 15:00 uur
ke, Lautawei 3a, Wier
Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân
+ Google Maps
Telefoon:
0518471123
Tsjerke Wier