Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Optreden gaat voorlopig niet door :Something Else

april 5 @ 15:00 - 17:00

€10

Something Else met een nieuw muzikaal avontuur in Wier


Else van der Greft en Jan Roorda zijn eind 2018 samen aan een nieuwe uitdaging begonnen. Beiden spelen ook in de roemruchte band Bricquebec. Else is als zangeres/gitarist de frontvrouw van de Friestalige rockband, Jan is toetsenist en neemt ook een deel van de zangpartijen voor zijn rekening.
In de afgelopen jaren schreef Else een aantal nieuwe nummers. Persoonlijke liedjes, in een andere stijl dan de bekende rocknummers van Bricquebec. Dat deed ze met succes, zoals met het nummer ‘Bliuw hjir stean’. Daarmee won Else als soliste in 2018 de Tjêbbe Hettinga-prijs; de tekstprijs van Liet, het Friestalige songfestival.
Voor een optreden in het najaar van 2018 stonden Else en Jan voor het eerst als duo op het podium. Deze nieuwe muzikale samenwerking leidde ertoe dat de bezetting verder werd uitgebreid. Begonnen als duo werd de setting gecompleteerd met Sido Wagenaar (percussie en zang) en Niels Broekema op bas. Hun eerste optreden onder de naam ‘Something Else’ was een groot succes, met veel positieve reacties.
Reden genoeg om het repertoire te vergroten met meer nieuwe liedjes. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan nieuw materiaal. Ook zijn mooie covers ingestudeerd. Het repertoire van Something Else is nu Fries-, Nederlands- en Engelstalig.

Ioannis Teatertsjerke, Lautawei 3a, Wier

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Gegevens

Datum:
april 5
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân
+ Google Maps
Telefoon:
0518471123
Tsjerke Wier