Programma

De Kweldinnen maken muzikale reis vanuit Wier

Beschrijving:

De Kweldinnen, Saskia Zoet en Ellen Bakker

Tijdens hun concerten nemen De Kweldinnen de luisteraar mee langs kwelders en stranden, langs verre streken en warme landen. Soms dichtbij, soms ver weg.
Saskia Zoet en Ellen Bakker hebben hun hart gevolgd bij het zoeken naar liedjes voor hun concert en de mooiste meegenomen. Het programma is een prachtige mix van tango, fado, chanson en theatermuziek. Het brengt hartstocht en heimwee, gelardeerd met dwaze verhalen van Bakker en droge humor van Zoet.
Pianiste Saskia Zoet is een echte muziekontdekkingsreizigster. Ze is altijd op zoek naar nieuwe klanken in vele landen en culturen. Als pianiste begeleidt zij solisten en koren in Leeuwarden en Dokkum. Begeleiden is haar lust en haar leven, omdat ze daarmee subtiel haar zangers kan sturen en ondersteunen.
Zangeres Ellen Bakker staat als zangcoach bekend om haar bruisende zangworkshops en heeft zelf na haar conservatoriumopleiding gezongen in diverse grote musicals en het internationaal bekende a capella kwintet No Place for Jennifer. Ze toerde in 2013/2014 langs Friese kerken met haar theaterconcert Waden. Haar passie voor muziek is direct verbonden met haar liefde voor taal, absurde humor en de stille geluiden van de natuur.
Saskia en Ellen kwamen elkaar tegen op social media. Dat leidde uiteindelijk tot een ‘live’ ontmoeting. De combinatie van hun muzieksmaken leidde tot een smaakvol, romantisch concert. Het liefst spelen zij daarbij akoestisch. De Kweldinnen combineren frivole klanken met gekwelde verzuchtingen, maar altijd in vergezichten vol verlangen. Ze zingen en spelen in zeven talen (en soms per ongeluk in acht), met de zon als dirigent.

Kweldinnen
Zondag 11 maart 2018 om 15:00 uur
Ioannis Teatertsjerke, Lautawei 5a, Wier
Entree € 10,00
Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123
www.ioannistheatertsjerkewier.nl

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso

betaling kan aan de kassa, kaarten staan daar gereserveerd.

Ga niet verder met hier naast staande reservering

 

Tsjerke Wier