Laden Evenementen

« Alle Evenementen

David Vos zingt……….Een tour de Chant

september 26 @ 15:00 - 17:30

€15

David Vos zingt……..  Een tour de Chant

David zingt en vertelt aangrijpend en hartstochtelijk over alles wat allang bezongen en verteld is, maar altijd de moeite waard blijft om gezongen en verteld te worden.

  Aangrijpende stukken uit het bezielde en bezielende poëtische oeuvre van Ramses Shaffy, Lennaert Nijgh, Willem Wilmink, Theo Nijland, Jeroen Zijlstra, Johan Hoogeboom, Lieven Tavernier, Jacky de Vries, Bertold Brecht en natuurlijk Jacques Brel.
Meeslepend begeleid door pianiste Nettie Krull.

 

Over David Vos

David werkte jarenlang achter de schermen van het theater als technicus en lichtontwerper bij onder andere het Willem Breuker Kollektief, Poëzie Hardop, Frits Lambrechts en Mies de Heer, de Berini’s en cabaret Dubbel en Dwars en was de vaste belichter van Youp van ’t Hek.
Hij volgde de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, maar in plaats van regisseur wordt hij zelf acteur en zanger. Begeleid door pianist Johan Hoogeboom debuteerde hij als zanger in 1995 met Ne me quitte pas en Voir un ami pleurer van Jacques Brel op het Concours de la Chanson in de Kleine Komedie.
Een jaar later staat hij op de Dam in Amsterdam tijdens de opening van de Uitmarkt met Marieke.
Hij verzorgt het voorprogramma van de nederlandse tour van Marianne Faithfull en al snel volgt een avondvullend Brelprogramma.

Zie  www.davidvos.nl

Reserveren s.sevenster@hetnet.nl  of 0518-471123

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€15

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân
Telefoon:
0518471123
Tsjerke Wier