Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing over fotografie met frappante voorbeelden.

september 8 @ 15:00 - 17:00

€15

 “Bob de Boer Photography”:

Winnaar fotowedstrijd ‘Proef de kunst’. Bob beoefent naast de muziek al jarenlang een andere passie: de fotografie. De fotografische onderwerpen zijn uiteenlopend: kunst, portretten, natuur, pop- en urban-photography.

Tijdens deze boeiende lezing zijn werken te zien als uitvergrotingen op o.a. geborsteld aluminium, wat een bijzondere indruk en weergave geeft vanwege het licht dat op deze foto’s valt en terugspiegelt op het oog. Hij gebruikt nooit kunstlicht, maar tovert met het bestaande. Ook dat geeft een opmerkelijk resultaat. Bob vertelt graag passievolle verhalen erbij hoe e.e.a. tot stand is gekomen. Verder is een selectie van foto’s te zien d.m.v. videoclips, geïllustreerd met bijpassende muziek over vele fotografische onderwerpen!
Bob heeft een media-achtergrond: hij is jarenlang werkzaam geweest als o.a. geluidsman, video-editor en muziekspecialist bij verschillende Nederlandse landelijke en regionale omroepen.

In Koarnjum runt hij al jarenlang het succesvolle huiskamertheater De Wier onder de noemer ‘Concerts and More @ De Wier’.
Zijn passie deelt hij ook met anderen door bijvoorbeeld deel te nemen aan exposities (Galerie De Nieuwe Smederij – Ferwert) en kunstevenementen, zoals Proef De Kunst (Terherne), Kunstmarkt Opsterland (Beetsterzwaag), Trimdiel Kunstroute (Stiens e.o.) en de Kunstroute Littenseradiel (Winsum e.o.).

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

 

Gegevens

Datum:
september 8
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân 9043VP Nederland
Telefoon
0518471123
Bekijk de site van Locatie