Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Luuk Lenders –muzikale-duizendpoot

13 april 2025 @ 15:00 - 17:00

€15

.•´¯`*♫♪♫ Over mij ♫ ♪ ♫ * ´¯`•.¸

Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met Ierse whistles, ocarina’s, accordeon, voetenpercussie, tafelbellen en pingpongballen. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij het publiek mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige muziek.

Zijn liefde voor Ierse, Schotse en Nederlandse volksmuziek klinkt door in elke noot die hij uit zijn instrumenten tovert. Naast volksmuziek van de bovenste plank zorgt Luuk ook altijd weer voor verrassende intermezzo’s op onverwachte attributen. Niet alleen zijn muzikaliteit wekt veel plezier op bij het publiek, maar net zo zeer zijn relaxte en plezierige podiumpresentatie.

In oktober 2023 bracht Luuk zijn lovend ontvangen dubbel-album “Het Groene Woud” uit: 26 nummers met als centrale thema groene bossen en fluitende vogels.
Luuk speelde hierop ruim 50 instrumenten en werkte samen met o.a. Seán Cannon (bekend van The Dubliners), Kevin Conneff (bekend van The Chieftains), Hans Theessink en Beppie Kraft.

Met deze nieuwe plaat op zak speelt Luuk in theaters, kerken en andere fijne plekken en maakt van ieder concert een onvergetelijke ervaring!

¸.•´¯`*♫♪♫ Kijken, luisteren & concertrecensies ♫ ♪ ♫ * ´¯`•.¸

—> Luister hier naar mijn nieuwe albumhttps://luuklenders.com/muziek/discografie.html

 

—> Live-video’s en concertrecensies vind je hier: luuklenders.com/muziek/muzikale-duizendpoot.html

 

Gegevens

Datum:
13 april 2025
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân 9043VP Nederland
Telefoon
0518471123
Bekijk de site van Locatie