Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marjolein Meiers met Familieportret

19 februari 2023 @ 15:00 - 17:00

€15

De Rotterdamse Marjolein Meijers een komische flapuit die haar publiek ook in het hart weet te raken. Marjolein Meijers maakt muziek en vertelt verhalen, al een leven lang. Zij staat al 45 jaar op de planken! Haar bekendheid kreeg ze vooral met De Berini`s, met optredens samen met Jan Rot en met de soloprogramma’s met haar twee vaste muzikanten, de broers Walter en Onno Kuipers.

De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig.
Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap, afscheid en natuurlijk: familie! Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”.

Familieportret geeft een Rotterdamse twist aan o.a. Nederlandse folk, Ierse, Amerikaanse en zelfs Balkan-en Zweedse muziek.

Marjolein speelt bas, gitaar en banjo en neemt daarnaast zoals gewoonlijk ook de zang voor haar rekening. Daarbij wordt zij ondersteund door Walter, op viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, en door Onno, die accordeon, trekzak en gitaar bespeelt.

 Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Gegevens

Datum:
19 februari 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

Ioannis Theatertsjerke
Lautawei 3a
Wier, Frieslân 9043VP Nederland
Telefoon
0518471123
Bekijk de site van Locatie